Työyhteisösovittelupalvelut

Ammattitaitoinen työyhteisösovittelija apunasi

Valmennuksen tyyppi

Yksilövalmennus

Valmennustalo Virran puolueeton sovittelija ohjaa keskustelua auttaen riidan osapuolia tulemaan kuulluiksi ja etsimään yhdessä tyydyttävää ratkaisua. Ammattitaitoinen, ulkopuolinen työyhteisösovittelija auttaa ristiriitojen käsittelyssä, kun omat keinot loppuvat.

Palvelun kuvaus

Työyhteisösovittelun tavoitteena on työrauhan palauttaminen. Työyhteisösovittelija auttaa riidan osapuolia löytämään itse ratkaisunsa ristiriitaansa. Koska työyhteisösovittelussa korostuu osapuolten oma vastuu ja aktiivisuus riidan käsittelyssä, se edellyttää osapuolten vapaaehtoista halua sovitella. Parhaimmillaan ongelmat ratkaistaan tehokkaasti siellä missä ne ovat syntyneetkin eikä riitauttamiskuluja synny.

Puolueeton sovittelija ohjaa keskustelua auttaen riidan osapuolia tulemaan kuulluiksi ja etsimään yhdessä tyydyttävää ratkaisua. Työyhteisösovittelussa ei etsitä syyllistä eikä sovittelija arvota, tuomitse, neuvo tai ehdota ristiriitaan valmiita ratkaisuja. Sovittelija toimii sovinnon mahdollistajana niin että osapuolet itse löytävät ristiriitaan ratkaisun, johon ovat valmiita sitoutumaan.

Puolueeton sovittelija

  • Ohjaa keskustelua
  • Pitää huolen, että molemmat osapuolet tulevat kuulluksi
  • Etsii kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun
  • Ei etsi syyllistä eikä arvota, tuomitse, neuvo tai ehdota valmiita ratkaisuja

Sovittelijat

Sirpa Puolakka

Yritysvalmentaja, Business Coach, Fasilitaattori, Työyhteisösovittelija

Olen toiminut työyhteisövalmentajana ja yhteistyön kehittäjänä vuodesta 1999 lähtien sekä työyhteisösovittelijana vuodesta 2009. Koulutukseltani olen YTM, sosiaalipsykologi.

Teija Mykrä

Toimitusjohtaja, Yritysvalmentaja, Business Coach, Fasilitaattori

Olen toiminut sekä yksityisen että julkisen puolen valmentajana erityisesti viestinnän ja vuorovaikutuksen saralla vuodesta 1996 lähtien. Koulutukseltani olen FM (puheviestintä).

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö.

Yhteydenottolomake

Jaa eteenpäin

Asiakkaitamme

Palautetta asiakkailtamme

Olemme vuosien varrella saaneet asiakkailtamme loistavaa palautetta. Tutustu kommentteihin ja jätä halutessasi omasi

Lue lisää

4,4
4,4 out of 5 stars (based on 324 reviews)
5 tähteä40%
4 tähteä59%
3 tähteä1%
2 tähteä0%
1 tähti0%