Tekonivelsairaala Coxa Oy: Mitä on coxalaisuus? -työpajat

Tekonivelsairaala Coxa on Tampereella toimiva, Suomen ainoa tekonivelleikkauksiin keskittynyt sairaala. Coxassa työskentelee yli 300 alan huippuosaajaa. Työyhteisön kehittämisen keskeisenä tavoitteena oli kirkastaa ja vahvistaa coxalaista yrityskulttuuria.

”Valitsimme toteuttajaksi Valmennustalo Virta Oy:n, sillä omat tarpeemme olivat selkeinä mielessä ja Virran sivuilla oli tarpeisiimme hyvin sopivia kokonaisuuksia, josta sitten saimme yhteistyössä muokattua juuri meille sopivan kokonaisuuden. Yhteistyö Valmennustalo Virran kanssa on ollut välitöntä ja mukavaa, asiat on saatu nopeasti sovittua ja järjestettyä, omia tarpeitamme on kuunneltu hyvin ja niihin on vastattu kivasti.

Valmennus- ja työpajakokonaisuus on saanut hyvää palautetta, koska koko henkilöstömme on päässyt osasto- ja ammattirajat rikkoen miettimään meille tärkeitä asioita. Työpajoissa pääsimme määrittelemään coxalaisuutta ja pohtimaan millaisessa työpaikassa haluamme tehdä töitä. Yhteisöllisyys, vaikuttaminen ja avoin vuoropuhelu olivat tärkeitä asioita ja niillä jatketaan vuonna 2022.”

Johanna Kuusela
HR-päällikkö

Tietoa valmennuksesta

Kehittämisprosessin kesto oli noin 7 kk ja se sisälsi

  • työyhteisötaitojen webinaaritallenteet (4 x 30 min)
  • henkilöstön työpajat 20 kpl á 3 h

Fasilitoiduissa työpajoissa jokainen coxalainen osallistui keskusteluun, mitä coxalaisuus parhaimmillaan on ja miten se ilmenee käytännön toimintana. Työpajojen tuloksena syntyi koko henkilöstön yhdessä rakentama luonnos ”Opas coxalaisuuteen”.


Jaa eteenpäin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake

Tutustu myös