Tietoa meistä

Valmennustalo Virta Oy on työhyvinvoinnin ja tulosten edistäjä. Missiomme on auttaa työyhteisöjä toimimaan tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti niin, että henkilöstö voi hyvin ja on aidosti työpaikastaan ylpeä.

Virta tähtää kanssasi huipputuloksiin

Valmennustalo Virta Oy on perustettu vuonna 2009. Tarjoamme henkilöstövalmennuksia, fasilitointia, coachausta sekä työyhteisösovittelua. Palvelumme auttavat henkilöstöäsi keskittymään olennaiseen ja energisoivat toimintaan. Kaikki valmennuksemme kehittävät tehokkaasti työelämässä tarvittavia vuorovaikutustaitoja.

Me valmentajat olemme tieteellisesti koulutettuja. Vankka asiantuntemus yhdistettynä käytännönläheisiin, osallistaviin ja toiminnallisiin menetelmiin takaa inspiroivan valmennuksen. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme.

  • Valmennustalo Virta Oy perustettu vuonna 2009
  • Tarjoamme henkilöstövalmennuksia, fasilitointia, coachausta sekä työyhteisösovittelua
  • Palvelumme räätälöidään aina yrityksesi ja henkilöstösi tarpeisiin
  • Kouluttaudumme jatkuvasti myös itse

Miksi valita meidät?

Olemme kokeneita tekijöitä

Saat käyttöösi omistajayrittäjien Teija Mykrän (FM) ja Sirpa Puolakan (YTM) yli 20 vuoden kokemuksen suomalaisen työelämän kehittämisestä. Palvelumme räätälöidään jokaiselle yritykselle ja henkilöstölle.

Sitoudumme asiakkaisiin

Olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. Menestyksemme on riippuvainen asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja suosituksista. Siksi jokainen toimeksianto on meille tärkeä.

Toimintamme on eettistä

Toimintamme eettisyyden varmistaa yksilön kokemuksen kunnioittaminen, tutkiva työote ja monipuoliset lähestymistavat koulutettaviin asiasisältöihin. Kaikki palvelumme pohjautuvat tutkittuun tietoon.

Toimintamme on kunniallista

Meille on kunnia-asia hoitaa yhteiskunnalliset ja taloudelliset velvoitteet ajallaan. Pidämme huolta toimintamme ekologisuudesta, esimerkiksi suosien julkisia kulkuneuvoja ja kierrättämällä.

Tutustu toimintaamme

Me uskomme, että työhyvinvointi ja tulokset kulkevat käsi kädessä. Vain hyvinvoivassa, osaavassa ja yhteistyökykyisessä porukassa syntyy huipputuloksia. Olemme nähneet, että valmentava ja palveleva johtamisote saa ihmiset tekemään parhaansa myös muutostilanteissa. Valmentava johtaja saa jokaisen osaajansa loistamaan.

Valmennustalo Virran asiantuntijat

Valmennustalo Virran asiantuntijoihin lukeutuvat talon sisäiset ammattilaiset sekä loistavat yhteistyökumppanimme. Tutustu alta asiantuntijoidemme työkokemukseen ja vahvuuksiin.

Tutustu

Tutustu pitkään historiaamme

Valmennustalo Virta Oy on kahden kokeneen kouluttajan vuonna 2009 perustama henkilöstövalmennusyritys. Lue, mistä kaikki sai alkunsa.

Tutustu