YTHS: Työyhteisötaidot – virtaa ammatilliseen yhteistyöhön! -webinaaritallenteet

Työyhteisötaidot – valmennuksen tavoitteena oli herättää jokainen työyhteisön jäsen huomaamaan oma vastuunsa työyhteisön toimivuudesta ja työhyvinvoinnista.

YTHS:n tehtävänä on tuottaa terveyden- ja sairaanhoitopalvelut opiskelijoille, edistää opiskelijoiden terveyttä ja opiskelukykyä sekä edistää opiskeluympäristön ja -yhteisön hyvinvointia. YTHS tarjoaa palveluja noin 270 000 opiskelijalle Suomessa noin 1000 terveydenhuoltoalan ammattilaisen voimin.

”Webinaaritallenteet sopivat meille hyvin koulutuksen toteutustavaksi. Tallenteet mahdollistavat koulutuksen katsomisen silloin kun omaan työpäivään parhaiten sopii. Koulutusta on käytetty myös osana uusien työntekijöiden perehdytystä.

Valitsimme toteuttajaksi Valmennustalo Virran, koska heti yhteydenoton aluksi huomasi, että työyhteisötaitojen osaaminen on Virrassa hanskassa. Tarpeemme ymmärrettiin helposti ja Virralla oli meille sopiva webinaarikonsepti. Yhteistyö Valmennustalo Virran kanssa oli hyvin sujuvaa ja mukavaa.”

Piia Kalliokoski
Henkilöstösuunnittelija

 

Kokonaisuus sisälsi kolme webinaaritallennetta (á 30 min) sekä esihenkilön ”työkalupakin” sisältäen tallenteiden käyttöohjeet ja vinkit keskustelun ohjaukseen (n. 30 min tallenne).

Osallistujien kommentteja

  • ”Hyviä asioita ja tärkeitä työyhteisön mutta myös muunkin vuorovaikutuksen kannalta, kiitos!”
  • ”Laittoi miettimään työyhteisön käyttäytymistä kuin myös omaa. Hyvä koulutus.”
  • ”Täyttä asiaa, lyhyesti ja kaunistelematta. Kiitos. Yksi jakso piti katsoa toiseenkin kertaan, oli niin pysäyttävä.”

Jaa eteenpäin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake

Tutustu myös