Lisävahvistusta Virran markkinointitiimiin

Terhi Loimuneva on Valmennustalo Virran markkinointitiimin uusin jäsen.

Elokuinen tervehdys kaikille, täällä Valmennustalo Virran markkinointitiimin tuore vahvistus, Terhi Loimuneva. Taustaltani olen kulttuuriantropologi ja luovan/taidekentän ammattilainen.

Aikoinaan olen kynäillyt tekstejä myös freelance-toimittajan roolissa. Tekstin tuottajana minua kiehtoo tarinallisuus ja idea siitä, että voin välittää merkityksellistä asiaa eteenpäin, parhaimmillaan toimia yhdistävänä siltana, joka auttaa vastaanottajaa löytämään jotakin uutta. Uskon elinikäiseen oppimiseen ja siihen, että sielun ja mielen koneistossakaan virtaava vesi ei jäädy!

Tämän ajatuksen innoittamana jäin opintovapaalle vakituisesta työstäni ja aloin tässä vaiheessa elämän aikajanaa opiskelemaan sisällöntuotantoa ja digitaalista markkinointia. Haluan antaa panokseni sellaisille yrityksille ja yhteisöille, joiden sisällöt koen tärkeinä ja joiden äänen toivoisin saavan kuuluvuutta. Lähden siitä, että selkeä, ihmislähtöinen ja stimuloiva viestintä on avain oikeiden ihmisten tavoittamiseen ja laadukkaaseen yhteistyöhön.

Tästä lähtökohdasta pyrin osaltani luomaan twistiä myös Valmennustalo Virran sisällöntuotantoon. Olen innostunut yhteistyöstä Teijan ja Sirpan kanssa, sillä heidän kahden voimanaisen yrityksessä idea elinikäisestä oppimisesta ja ymmärryksen kehittämisestä toteutuu mitä konkreettisimmillaan!

Lämpöä ja inspiraatioita loppukesään, pysykäähän kuulolla!


Jaa eteenpäin