Johtamislupauksen fasilitointi

Joko sinä olet törmännyt rekrytoinnissa kysymykseen ”miten te aiotte minua täällä johtaa, jos tulen teille töihin?”

Valmennuksen tyyppi

Livevalmennus

Miten ihmiset tulevat teillä johdetuksi? Miten haluatte johtaa? Puhutaanko teillä johtamisesta? Miten esihenkilöt perehdytetään? Miten esihenkilöverkosto vie johtamisfilosofiaa käytäntöön?

Valmennuksen kuvaus

Hyvän johtamisen merkitys organisaation veto – ja pitovoimalle tiedetään. Johtamisen laadun merkitys myös työhyvinvointiin tunnetaan hyvin – hyvä pomo pitää lääkärin loitolla! Tiedämmekö kuitenkaan, kuinka käytännössä tuottaisimme ja tukisimme erinomaista johtamista? Onko johtamisellamme edes selkeitä, yhteisiä tavoitteita? Entä pelisääntöjä?

Kun johtamisen perusteet on hanskassa, mutta tarvitsette johtamiseen tavoitteita, tasalaatuisuutta ja sitoutuneita käytännön johtamistekoja, Valmennustalo Virta auttaa. Emme neuvo, emmekä opeta, vaan tarjoamme tehokkaat fasilitoidut työpajat, joissa te – sinä ja kollegasi – laaditte yhdessä johtamislupauksen.

Suosittelemme fasilitoitua työpajaa, kun vahvaa sitoutumista tarvitaan. Johto ja esihenkilöstö kannattaa osallistaa tasavertaisesti mukaan johtamisen laadun kehittämiseen, sillä asia koskee juuri heidän työtänsä. Ja kun saa itse vaikuttaa sisältöön, johtamislupaus ei jää pelkäksi sloganiksi vaan sitoudutaan myös käytännön toteutukseen.

Työpajatyöskentely lisää parhaimmillaan sitoutumista myös organisaatioon, sillä fasilitointi antaa jokaiselle mahdollisuuden tulla kuulluksi ja vaikuttaa omaan työhön liittyviin asioihin. Fasilitointi sopii menetelmäksi moderniin työyhteisöön, jossa uskotaan, että ongelmat ratkotaan parhaiten siellä missä ne syntyvätkin ja jossa halutaan ottaa henkilöstön koko potentiaali käyttöön. Fasilitointia ei tule käyttää menetelmänä asioissa, joihin osallistujilla ei ole lainkaan vaikutusvaltaa.

Työpajasta saa

  • jaettua ymmärrystä, mitä hyvä johtamista työyhteisössämme tarkoittaa
  • yhteisiä päätöksiä, millaiseen johtamiseen pyrimme
  • sitoutumista sovittujen johtamistekojen käytäntöön viemiseen
  • aidon vaikuttamisen mahdollisuuden
  • jämäkkyyttä ja varmuutta johtamiseen
  • lisää yhteishenkeä
  • kokemusta oman osaamisen arvostamisesta

Valmentajat

Sirpa Puolakka

Yritysvalmentaja, Business Coach, Fasilitaattori, Työyhteisösovittelija

Olen toiminut työyhteisövalmentajana ja yhteistyön kehittäjänä vuodesta 1999 lähtien sekä työyhteisösovittelijana vuodesta 2009. Koulutukseltani olen YTM, sosiaalipsykologi.

Teija Mykrä

Toimitusjohtaja, Yritysvalmentaja, Business Coach, Fasilitaattori

Olen toiminut sekä yksityisen että julkisen puolen valmentajana erityisesti viestinnän ja vuorovaikutuksen saralla vuodesta 1996 lähtien. Koulutukseltani olen FM (puheviestintä).

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö.

Yhteydenottolomake

Jaa eteenpäin

Palvelun asiakkaita

Palautetta asiakkailtamme

Olemme vuosien varrella saaneet asiakkailtamme loistavaa palautetta. Tutustu kommentteihin ja jätä halutessasi omasi

Lue lisää

4,4
Arvosteltu 4,4 / 5
4,4 tähteä 5 tähdestä (perustuu 306 arvosteluun)
5 tähteä39%
4 tähteä60%
3 tähteä1%
2 tähteä0%
1 tähti0%