Kanta-Hämeen hyvinvointialue: Johtamisvalmennus kotihoidon lähijohtajille

Sote-uudistuksen myötä syntyneellä Kanta-Hämeen hyvinvointialueella toimii yhdistetty kotihoito. Siihen sisältyvät kotipalvelun ja kotisairaanhoidon tehtävät.

”Kotihoidon johtajille haettiin valmennuksella työkaluja työhyvinvoinnin ja toimivan työyhteisön ylläpitämiseen jatkuvassa muutoksessa. Tavoitteena oli myös yhtenäistää johtamista alueella ja laatia yhteinen johtamislupaus uuden, vielä toisillensa vieraan johtajaporukan kesken.

Yhteistyö Valmennustalo Virran kanssa oli aktiivista, sujuvaa ja joustavaa. Teijan ja Sirpan ammattitaito näkyy kaikessa tekemisessä: monipuolisten menetelmien käytössä, tavassa esiintyä ja heittäytyä sekä esittää asioita. Vaikeitakin asioita käytiin läpi käytännönläheisesti muun muassa huumorin ja erilaisten harjoitusten avulla. Koulutus sisälsi kirjallista materiaalia ja ennakkotehtäviä, mutta toteutus oli ennen kaikkea osallistujia aktivoivaa ja sisälsi paljon yhteistä keskustelua.

Suosittelemme Valmennustalo Virtaa, jonka kanssa on mahdollista sopia yksilöllisesti ja juuri oman yksikön tarpeiden mukaan räätälöity koulutuskokonaisuus. Tarvittaessa muutosten tekeminen koulutuksen aikanakin onnistuu ja osallistujien toiveita on mahdollista ottaa huomioon. Valmennustalo Virrasta löytyy monipuolista osaamista. Koulutuspäivät koettiin rankoiksi mutta myös voimaannuttaviksi.”

Kirsi Taskinen
Projektiasiantuntija, Oma Häme
Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut iäkkäille -hanke

Osallistujien palautteita

  • ” Valmennuksessa saamani työkalut ovat selkeyttäneet työskentelyäni mikä on antanut lisä aikaa muille tehtäville ja vähentänyt kuormituksen tunnettani.”
  • ”Hyviä materiaaleja saatu valmentajilta joita voi hyödyntää omassa työssä.”
  • ” Pari ja pienryhmätyöskentely hyviä ja lisäsivät osallisuutta. Päivät oli hyvin suunniteltuja ja etenivat johdonmukaisesti. Monipuoliset ja mielenkiintoiset päivät.”
  • ” Oikein hyvät ja ammattitaitoiset kouluttajat.”

Tietoa valmennuksesta

Valmennusprosessiin sisältyi 3 osiota

  • Päivä 1: Muutos haastaa työyhteisön toimivuuden  – johtaja, oletko valmis?
  • Päivä 2: Konflikti ja ristiriitatilanteet – Ennaltaehkäisy ja rohkea puuttuminen
  • Päivä 3: Työpaja – Johtamislupauksen laatiminen

Jaa eteenpäin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake

Tutustu myös