Työyhteisötaidot

Kohti toimivaa työyhteisöä.

Valmennuksen tyyppi

Livevalmennus tai livewebinaari

Työyhteisötaitoja tarvitsevat kaikki asemasta riippumatta. Kukaan ei voi rakentaa toimivaa työyhteisöä yksin. Työyhteisötaitojen valmennus antaa käytännön vinkkejä, miten asioihin ja työyhteisön ilmapiiriin voi vaikuttaa tehokkaasti ja rakentavasti. Haastamme jokaisen tarkastelemaan itseään työyhteisön jäsenenä ulkopuolisen silmin. Valmennus sopii koko henkilöstölle.

Työhyvinvointia vuorovaikutuksesta!

Menestyvillä organisaatioilla on yksi yhteinen piirre: niissä panostetaan työyhteisötaitoihin. Toimivaa työyhteisöä ei synny, ellei jokainen ymmärrä vastuutaan ja valtaansa työyhteisössä.

Toimimaton vuorovaikutus ja ristiriidat nakertavat työyhteisön hyvinvointia. Työyhteisötaitoa on esimerkiksi antaa rakentavaa palautetta eikä puhua työkaverista selän takana. Taustalla on kyky säädellä omia tunteitaan ja johtaa itseään. Hyvät työyhteisötaidot ennaltaehkäisevät ristiriitoja.

Työyhteisötaitoihin kannattaa panostaa myös silloin, kun yhteistyö sujuu ja työyhteisössä voidaan hyvin. Erityisen hyvin Työyhteisötaidot-valmennuksemme sopii organisaatioille, joissa perinteisestä johtamiskulttuurista kiihdytellään kohti valmentavaa, osallistavaa johtajuutta. Valmentava johtaminen vaatii aisaparikseen vastuuta ottavia työntekijöitä.

Valmennuksemme räätälöidään aina tilaajan tarpeisiin. Kysy suosittuja heräteluentojamme tai tilaa työyhteisötaitojen kehittämisprosessi.

Asiakkaamme ovat antaneet meille runsaasti kiittävää palautetta siitä, miten työyhteisötaitojen valmennus on saanut ihmiset todella ajattelemaan vastuutaan työyhteisön ilmapiiristä ja tuloksellisesta yhteistyöstä.

Saat valmennuksesta

  • voimaa ja taitoja vaikuttaa työyhteisön asioihin
  • parempaa yhteistyötä
  • vuorovaikutustaitoja, joilla edistää työntekoa
  • lisää työhyvinvointia ja työniloa
  • lisää energisoivaa vuorovaikutusta

Valmentajat

Sirpa Puolakka

Yritysvalmentaja, Business Coach, Fasilitaattori, Työyhteisösovittelija

Olen toiminut työyhteisövalmentajana ja yhteistyön kehittäjänä vuodesta 1999 lähtien sekä työyhteisösovittelijana vuodesta 2009. Koulutukseltani olen YTM, sosiaalipsykologi.

Teija Mykrä

Toimitusjohtaja, Yritysvalmentaja, Business Coach, Fasilitaattori

Olen toiminut sekä yksityisen että julkisen puolen valmentajana erityisesti viestinnän ja vuorovaikutuksen saralla vuodesta 1996 lähtien. Koulutukseltani olen FM (puheviestintä).

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö.

Yhteydenottolomake

Jaa eteenpäin

Palautetta asiakkailtamme

Olemme vuosien varrella saaneet asiakkailtamme loistavaa palautetta. Tutustu kommentteihin ja jätä halutessasi omasi

Lue lisää

4,4
4,4 out of 5 stars (based on 306 reviews)
5 tähteä39%
4 tähteä60%
3 tähteä1%
2 tähteä0%
1 tähti0%