Tuomi Logistiikka Oy: Asiakasneuvottelut mainetta, tulosta ja menestystä rakentamassa!

Valmennustalo Virta on toteuttanut asiantuntijoiden neuvotteluvalmennuksia Tuomi Logistiikalle jo 2018 lähtien.

Tuomi Logistiikka Oy on laadukkaiden hankinta-, logistiikka ja henkilöstökuljetuspalveluiden tuottaja.

”Jotta asiakkaamme saavat toiminnallisesti ja taloudellisesti vaikuttavat ratkaisut tarpeisiinsa, asiantuntijamme tarvitsevat asiakasneuvottelutilanteisiin ammattimaiset vuorovaikutustaidot. Valmennustalo Virran kanssa olemme saaneet räätälöityä juuri meidän asiantuntijoitamme palvelevan aidosti vaikuttavan valmennuskokonaisuuden. Yhteistyömme on ollut joustavaa ja Teijan ja Sirpan asiantuntemus on vakuuttanut meidät sekä valmennuksen sisältöä suunniteltaessa että valmennusta toteuttaessa.”

Paula Sipilä
HR-päällikkö

 

Valmennusteemoina olivat neuvottelutaidot Tuomi Logistiikan mainetta rakentamassa, yhteistyöhakuisen, tuloksellisen neuvottelijan vuorovaikutustaidot sekä haasteelliset neuvottelutilanteet.

Vuoden 2021 etävalmennuksen osallistujat pisteyttivät:
– valmennuksen asiasisällöt 4,3 / 5
– kouluttajien työskentelyn 4,9 / 5

Osallistujien kommentteja

  • ”Hyvä sisältö ja miellyttävällä tavalla asiat esitettiin. Ryhmätyöskentelyä paljon, mikä on hyvä asia. Oppi tuntemaan kollegoja yli tiimirajojen, joka on harvinaista herkkua näin korona-aikana.”
  • ”Sinänsä neuvottelutaidot oli aika hyvin hallussa jo koulutuksen alkaessa mutta sain työkaluja asioiden käsittelyyn, esim. provosoituminen.”
  • ”…pidättäytyväiset suomalaiset ”joutuivat” kuuntelemaan ja antamaan kehuja. Varmasti edesauttaa paremman palautekulttuurin muodostumista ja moni sai hyvän mielen ja sitä myöten uutta virtaa työhön. Työilmapiiri on mielestäni jo ennestään ollut erinomainen, mutta puolin ja toisin kehuminen varmasti vahvistaa sitä entisestään!”
  • ”Tämä parivaljakko osaa asiansa!”
  • ”Nostitte esiin tärkeitä asioita, jotka tuppaavat unohtua arjen kiireessä. Kiitos siitä! Jatkamme entistä enemmän positiivisen kautta täällä Tuomessa…”

Jaa eteenpäin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake

Tutustu myös