Coaching ja fasilitointi

Coaching ja fasilitointi auttaa löytämään kussakin tilanteessa ne toimenpiteet, joihin kannattaa panostaa ja joihin oikeasti voi sitoutua. Valmennustalo Virran valmentajat toimivat itse coacheina ja fasilitaattoreina, mutta valmentavat myös coaching- ja fasilitointitaitoja.

Lisää itseohjautuvuutta ja sitoutumista

Tänä päivänä tiedosta ja asiantuntemuksesta  ei ole välttämättä puutetta. Vaikka ihmisillä on osaamista, se ei suinkaan takaa, että asiat tapahtuvat käytännössä.

Työyhteisössä tarvitaan erilaisten näkemysten yhteensovittamista ja keskustelua, jotta voidaan tehdä yhteisiä päätöksiä. Yksilötasolla tarvitaan itsensä johtamista, jotta aikomuksista tulee totta.

Ulkopuolinen asiantuntija ei neuvo tai opeta vaan auttaa yksilöä tai ryhmää löytämään ratkaisut itse.

Fasilitointi & coaching

  • Fasilitoinnin avulla näkemysten yhteensovittamista, yhteisiä päätöksiä ja toimenpiteitä – mihin ihminen saa itse vaikuttaa, siihen hän myös sitoutuu!
  • Coachingin avulla selkiytät päämääräsi ja saavutat tavoitteesi. Työelämän personal trainerilta saat tukea ja tsemppiä työhön!

Tutustu palveluiden hinnoitteluun

Mihin hinnoittelumme perustuu?

Lue lisää

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

Onkohan vielä olemassa toimialoja, jollaisissa emme ole työskennelleet? Yli 20 vuoden aikana olemme valmentaneet niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Olemme saaneet tutustua kaikenlaisiin työyhteisöihin pienistä päiväkodeista suuriin tehtaisiin.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake