Business coaching yksilöille ja ryhmille

Valmennustalo Virta tarjoaa business coaching -palveluita sekä yksilöille että ryhmille. Business coaching on tehokas apu, mikäli haluat tukea esimerkiksi johtamisen kehittämiseen, työvireen ylläpitoon, muutosprosesseihin tai uralla kehittymiseen.

Mitä business coaching on?

Business coaching on henkilökohtainen kehittymisprosessi osaaville ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä edelleen.

Coach ei opeta eikä neuvo, vaan haastaa ajattelemaan ja löytämään parhaat toimintatavat. Coach tukee valmennettavan omia kykyjä ylittää esteet ja ratkoa ongelmat. Tavoitteet coachingille asetat sinä.

Meiltä  voit tilata myös 360 esimiespalautteen, josta saat henkilökohtaista palautetta johdettaviltasi, kollegoiltasi ja omalta esimieheltäsi.

Business coaching on tehokas apu

  • Johtamisen tukena
  • Työvireen ja toimeenpanon ylläpidossa
  • Henkilökohtaisissa ja työyhteisön muutosprosesseissa, uralla kehittymisessä ja uuden roolin haltuunotossa
  • Omien toimintatapojen tehostamisessa
  • Vuorovaikutustaitojen kehittämisessä
  • Yritysvalmennusten oppien käytäntöön viemisessä.

Tutustu myös valmennuksiin

Tutustu myös fasilitointipalveluihin

Fasilitointi on keskustelun helpottamista, vuorovaikutuksen johtamista. Fasilitointitaitojen avulla tuet myös business coachingissa oppimisiasi taitoja ja tuet kehitysprosessin jatkuvuutta.

Tutustu palveluihin

Kehity johtamis- ja esihenkilötaidoissa

Johtamispalvelut ja erityisesti 360 esimiespalaute -valmennuksemme tukee hyvin business coaching -taitoja. Mikäli haluat kehittää henkilökohtaista kehittymisprosessiasi entistäkin pidemmälle, tutustu johtamisvalmennuksiimme.

Tutustu valmennuksiin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake