Työyhteisösovittelu ristiriitojen käsittelyyn

Ammattitaitoinen, ulkopuolinen työyhteisösovittelija auttaa ristiriitojen käsittelyssä, kun omat keinot loppuvat. Valmennustalo Virralta saat kokeneet sovittelijat käyttöösi. Valmennamme myös sovittelun taitoja henkilöstöllesi.

 

Työyhteisösovittelu on tehokas keino ristiriitojen ratkaisuun

Ongelmatilanteet eivät ratkea vaikenemalla. Paisuessaan ristiriidat aiheuttavat organisaatiolle mittavia taloudellisia ja mainepääoman menetyksiä, puhumattakaan inhimillisestä kärsimyksestä. Työyhteisösovittelu on tutkitusti tehokas keino ristiriitojen käsittelyyn. Sovittelu tarjoaa mahdollisuuden oppia konflikteista ja saada lisää voimavaroja kohdata uusia vastaavia ristiriitoja.

Ammattitaitoinen työyhteisösovittelija auttaa ristiriitojen käsittelyssä, kun omat keinot loppuvat. Valmennustalo Virralta saat kokeneet, puolueettomat sovittelijat käyttöösi. Talon ulkopuolinen  sovittelija toimii tasapuolisesti auttaen riidan osapuolia löytämään tulemaan kuulluksi ja löytämään yhdessä ratkaisun.

Valmennamme myös sovittelun taitoja esihenkilöille, HR-toimijoille ja luottamushenkilöille. Rakenna organisaatioosi oma sisäisten sovittelijoiden verkosto. Hyvän työyhteisön tunnusmerkki ei ole ristiriidattomuus vaan se, kuinka tehokkaasti ristiriitoja osataan käsitellä.

Työyhteisösovittelupalvelut
  • Valmennustalo Virran työyhteisösovittelupalvelut
  • Työyhteisösovittelu-valmennukset

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä soittamalla tai tarjouspyyntölomakkeella, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva valmennus.

Tutustu yksittäisiin palveluihin

Palautetta asiakkailtamme

Olemme vuosien varrella saaneet asiakkailtamme loistavaa palautetta. Tutustu kommentteihin ja jätä halutessasi omasi

Lue lisää

4,4
4,4 out of 5 stars (based on 324 reviews)
5 tähteä40%
4 tähteä59%
3 tähteä1%
2 tähteä0%
1 tähti0%

Tutustu palveluiden hinnoitteluun

Mihin hinnoittelumme perustuu?

Lue lisää

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

Onkohan vielä olemassa toimialoja, jollaisissa emme ole työskennelleet? Yli 20 vuoden aikana olemme valmentaneet niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Olemme saaneet tutustua kaikenlaisiin työyhteisöihin pienistä päiväkodeista suuriin tehtaisiin.

Lue lisää