Työyhteisösovittelu

Tarvitsetko sovittelijaa?

Ammattitaitoinen, ulkopuolinen työyhteisösovittelija auttaa ristiriitojen käsittelyssä, kun omat keinot loppuvat. Lue lisää! 

Työyhteisösovittelu – esimies ristiriitojen sovittelijana

Sovinto

  • Vievätkö henkilöstön väliset ristiriidat aikaasi ja energiaasi?
  • Tarvitsetko rohkeutta ja taitoja ristiriitojen käsittelemiseen?
  • Onko sinulle tärkeää, että ristiriidoista keskustellaan, eikä niitä käsitellä halkipoikkipinoon -menetelmällä?
  • Haluatko että ristiriidoista myös opitaan?
  • Toivotko että ihmiset ottavat itse enemmän vastuuta omista ristiriidoistaan?
  • Haluatko kehittää sovittelun taitojasi?

Sovitteleva työote

Ristiriitojen kuoliaaksi vaikenemisen aika on ohi. Paisuessaan ristiriidat aiheuttavat mittavia taloudellisia ja mainepääoman menetyksiä. Työyhteisön ristiriidoilla on merkittävä vaikutus yksilöiden työhyvinvointiin ja sitä kautta tuloksellisuuteen. Esimiehillä on jo lakisääteinen velvollisuus puuttua työyhteisön ristiriitoihin. Hyvän työyhteisön tunnusmerkki ei ole ristiriidattomuus vaan se, kuinka tehokkaasti ristiriitoja osataan käsitellä.

Sovittelutaitoja voi hioa esimiesvalmennuksessa

Monissa organisaatioissa on koulutettu sisäisiä sovittelijoita. Toisissa organisaatioissa taas panostetaan henkilöstön, niin esimiesten kuin työntekijöidenkin valmiuksiin toimia sovittelevasti ristiriitatilanteissa. Valmennustalo Virta kouluttaa sekä sovittelijat että muun henkilöstön tarvittaviin sovittelun taitoihin.

Työyhteisösovitteluvalmennus sopii kaikille esimiehille laajentamaan esimiesvalmennuksen koulutussisältöä.Valmennus sopii myös henkilöstö- ja työhyvinvointipäälliköille, työsuojelu- ja luottamushenkilöille ym. henkilöstön hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Kysy myös suosittua, koko työyhteisölle kohdennettua Ristiriitojen ennaltaehkäisy työyhteisössäheräteluentoa.

Valmennustalo Virta Oy on ansioitunut etenkin asiakaspalvelukoulutusten, työyhteisötaitojen kehittämisen sekä esimiesvalmennusten parissa.

 

Ota yhteyttä!