Monetra Oulu Oy: Virtaa ammattimaiseen asiakasviestintään! - webinaaritallenteet

Valmennuksen tavoitteena oli herättää jokainen monetralainen huomaamaan oma roolinsa asiakaskokemuksen rakentajana.

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa työskentelee noin 700 ammattilaista. Monetra tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki- sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.

”Webinaaritallenteita käytettiin osana Monetra Oulun asiakaspalvelun ajokortti –valmennusta, joka oli tarkoitettu koko henkilöstölle. Webinaaritallenteet katsottiin jokaisessa tiimeissä yhdessä ja lopuksi keskusteltiin tiimin omasta asiakaspalvelusta ja kirjattiin ylös kehitysehdotuksia.

Valitsimme toteuttajaksi Valmennustalo Virran, koska meillä oli jo aiempaa hyvää kokemusta Virran pitämistä asiakaspalvelukoulutuksista. Yhteistyö Valmennustalo Virran kanssa oli erittäin asiakaslähtöistä. He kuuntelivat tarpeemme ja räätälöivät koulutuksen juuri meidän toiveitamme vastaavaksi.”

Soile Pajarinen
Palvelujohtaja

 

Tallennekokonaisuuteen kuului kaksi webinaaritallennetta á 45 min. Tallenteet sisälsivät käytännön esimerkein höystetyt asiantuntijaluennot sekä aiheeseen liittyvät keskustelukysymykset.

Webinaari I: Asiakaspalvelu Monetran maineen ja asiakaskokemuksen rakentajana
Webinaari II: Ongelmatilanteiden ennaltaehkäisy ja asiakaspalautteen ammattimainen käsittely

Osallistujien kommentteja

  • ” Koulutus toteutettiin tehokkaasti lyhyessä ajassa ja etänä. Lisäksi osallistumisajankohdassa oli joustoa, kun luento oli tallenteena.”
  • ” Antoi ajattelemisen aihetta ja työkaluja helpottamaan omaa työskentelyä.”
  • ”Paljon hyviä vinkkejä, konkreettisia esimerkkejä ja tapoja reagoida hankalissa asiakastilanteissa.”
  • ”Selkeät esiintyjät / Hyvät, asiantuntevat kouluttajat”

Jaa eteenpäin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake

Tutustu myös