Koulutuskeskus Brahe / Metallialan tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto: Esimiestyö ja henkilöstöjohtaminen

Koulutuskeskus Brahen valmennuksen ohjelma oli kohdennettu työnjohtajille ja henkilöille, jotka ovat siirtymässä työnjohtotehtäviin. Tavoitteena oli valmentavan ja osallistavan johtamisotteen omaksuminen.

”Olemme valinneet Valmennustalo Virran toteuttamaan vaativat yritys- ja oppisopimuskoulutukset Virran referenssien sekä aikaisempien valmennuskokemusten perusteella. Asiakkaiden palaute Virran pitämistä valmennuksista onollut aina kiitettävää, sisällöllisesti valmennukset ovat mielenkiintoisia ja innostavia ja vastaavat esimiesten tämän päivän osaamisen kehittämistarpeisiin. Valmennusote on käytännönläheinen sisältäen sopivasti teoriaa sekä käytännön harjoituksia. Olemme toteuttaneet yhteistyössä valmennuksia niin innostavina lähiopetuspäivinä kuin verkkokoulutuksina.”

Eveliina Noponen
Työelämävastaava

Tietoa valmennuksesta

Henkilöstöjohtamisen osio sisälsi viisi valmennuspäivää:

  • Esimies toimivan työyhteisön rakentajana
  • Viestivä ja osallistava esimies
  • Esimiehen henkilökohtaiset viestintätaidot
  • Ongelmiin puuttuminen, sovitteleva ote
  • Esimiehen jaksaminen ja työhyvinvointi

Ohjelma oli kohdennettu työnjohtajille ja henkilöille, jotka ovat siirtymässä työnjohtotehtäviin. Tavoitteena oli valmentavan ja osallistavan johtamisotteen omaksuminen.


Jaa eteenpäin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake

Tutustu myös