Keusote: Räätälöidyt asiakaspalvelun webinaaritallenteet

Keusoten tahtotilana on tuottaa asiakkaiden tarpeita vastaavia palveluita ihmislähtöisesti ja laadukkaasti. Onnistumisen edellytyksinä on, että henkilöstö voi hyvin ja tiimit toimivat yhteisöohjautuvasti.

”Tilasimme Valmennustalo Virran webinaaritallenteet ensimmäisen kerran  käyttömme jo vuonna 2021. Nyt hyvinvointialueella webinaarisarjan aiheet ovat edelleen ajankohtaisia, sillä palveluidemme ja toimintatapojemme jatkuva uudistaminen sekä esihenkilötyön ja johtamisosaamisen kehittäminen tukevat yhdessä onnistumista.

Meillä webinaaritallenteita suositellaan katsottavan yhdessä tiimin kanssa ja niiden perusteella käymään keskusteluja siitä, miten palvelun laatu omassa tiimissä toteutuu. Eli mikä on hyvin ja mitä tulee vielä kehittää. Kokonaisuuteen sisältyi tallenteiden lisäksi esihenkilöille suunnattu live-webinaari, jossa yhdessä jaoimme käytännönläheisiä vinkkejä siitä, kuinka asiakaskokemusta voi johtaa innostavasti ja miten ohjata keskusteluita hedelmälliseen suuntaan.

Suosittelen tallenteita muillekin, sillä ne tukevat esihenkilöitä keskustelemaan tiimiläistensä kanssa erilaisista asiakaspalvelun tilanteista ja näin kehittämään tulevia kohtaamisia. Asioista yhdessä keskusteleminen ja asioiden ennakoiminen tukevat koko työyhteisön hyvinvointia.

Yhteistyö Valmennustalo Virran kanssa oli erittäin sujuvaa ja vastavuoroista, jonka lopputuloksena syntyi juuri tarpeitamme vastaava kokonaisuus.”

Kirsi Manssila
Henkilöstön kehittämispäällikkö

Tietoa valmennuksesta

Virtaa ammattimaiseen asiakaspalveluun! -valmennuskokonaisuus sisälsi viisi (5) tallennetta á 30 min:

  • I Asiakasviestintä Keusoten maineen ja asiakaskokemuksen rakentajana
  • II Arvostava kohtaaminen asiakastyössä
  • III Ongelmatilanteiden ennaltaehkäisy
  • IV Haasteelliset asiakaspalvelutilanteet
  • V Palautuminen kuormittavista asiakaskohtaamisista

Jaa eteenpäin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake

Tutustu myös