International House Joensuu: Ajanhallinnalla työhyvinvointia!

International House Joensuu (IHJ) on ulkomailta muuttaneen uuden joensuulaisen tukipilari, joka tarjoaa ohjausta ja opastusta uusille joensuulaisille. International House Joensuu kokoaa yhteen eri toimijoiden palvelut. Palveluita tuottavat Joensuun kaupungin maahanmuuttajapalvelut, kaupungin kehittämisyhtiö Business Joensuu, Joensuun kaupungin työllisyyspalvelut ja alueen oppilaitokset.

Päätimme järjestää ajanhallinnan valmennuksen, koska työmme on nopeatempoista. Työskentelemme keskellä jatkuvia muutoksia, alati päivittyvän tiedon varassa sekä riippuvaisina monimuotoisen verkoston ja lukuisien kumppanien toiminnasta. Halusimme etsiä levollisuutta aikataulullisesti haastavaan työhömme.

”Valitsimme toteuttajaksi Valmennustalo Virta Oy:n, sillä olimme saaneet verkostostamme vinkin Valmennustalo Virrasta. Yhteistyö Virran kanssa oli luontevaa. Koimme, että tarpeemme ja toiveemme kuultiin aidosti ja toteutus oli toiveidemme mukainen.” 

Eija Asikainen
Kotouttamispäällikkö

Osallistujien palautetta valmennuksesta

  • ”Suora ja napakka valmennus, ei jaarittelua”
  • ”Kouluttaja oli selkeä ja konkreettinen.”
  • ”Pidin kouluttajan napakasta mutta kivasta esitystyylistä”
  • ”Hyvät ajanhallinnan vinkit”
  • ”Kouluttaja oli rakentanut tasapainoisen kokonaisuuden. Suuret kiitokset erinomaisesta koulutuksesta!”

Valmennuksen yleisarvosanaksi annettiin 4 / 5. Kaikki vastaajat suosittelivat valmennusta muillekin.


Jaa eteenpäin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake

Tutustu myös