Asiakasviestinnän kehittäminen Accountor: Virtaa ammattimaiseen asiakasviestintään!

Accountorin Virtaa ammattimaiseen asiakasviestintään! -valmennus toteutettiin etänäyhteyksin. Osallistujat ympäri Suomen antoivat valmennukselle hyvää palautetta.

”Valitsimme valmennuksen toteuttajaksi Valmennustalo Virta Oy:n, koska he ymmärsivät heti olennaiset tarpeemme ja toiveemme sekä osasivat ehdottaa sopivaa valmennusmallia. He hyödynsivät erinomaisesti brieffimme ja räätälöivät valmennuksessa käytetyt esimerkit osallistujiemme arjen työhön sopiviksi.  Jo suunnitteluvaiheesta lähtien he ovat reagoineet meidän suuntaan nopeasti.

Valmennuksen etätoteutus onnistui mainiosti ja osallistujat ympäri Suomen antoivat hyvää palautetta. Yhteistyö Virran kanssa on ollut kaiken kaikkiaan välitöntä ja helppoa.

Pidin etenkin valmentajien maanläheisestä otteesta ja empaattisesta tavasta käydä läpi asiakasviestinnän ongelmallisiakin kohtia.”

Sanna Vatjus
Customer Experience Director

Osallistujien kommentteja

  • ”Suosittelen valmennusta kaikille asiakkaiden kanssa työskenteleville”
  • ”Pysäyttää ajattelemaan omia toimintamallejaan ja kuinka tunteet ohjaavat käytöstä.”
  • ”Omien tunteiden käsittely haastavassa asiakaspalvelutilanteessa oli erityisen hyödyllistä. Myös vertaistuki ja asioiden inhimillistäminen.”
  • ”Kyselyt ja ryhmätyöt olivat toimivia, ja ”pakottivat” syventymään asioihin  paremmin.”

Tietoa valmennuksesta

Accountorin valmennusprosessi sisälsi

  • Kolme 2,5 h webinaaria
  • Henkilökohtaisen kehittämistavoitteen + seurannan
  • Välitehtävät

Jaa eteenpäin

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta

Valmiiden pakettiratkaisujen lisäksi voit tilata meiltä räätälöityjä valmennuksia, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarkoituksiin. Kerro vain, millaiselle valmennukselle tai palvelulle haluat tarjouksen.

Yhteydenottolomake

Tutustu myös