Webinaarit

Kustannustehokasta koulutusta vaivattomasti

Webinaari on verkossa tapahtuva koulutus, johon osallistutaan omalta tietokoneelta. Webinaarikoulutus sopii yrityksille, jotka arvostavat henkilöstökoulutusten kustannustehokkuutta ja helppoutta. Webinaarien avulla tarjoat työyhteisöllesi napakan tietopaketin vaivattomasti.

Webinaari tapahtuu reaaliaikaisesti sovittuna ajankohtana, kuten livevalmennuskin. Webinaarien etuna on kuitenkin se, että ne voidaan tallentaa. Webinaaritallenne on katsottavissa sovitun ajan, jolloin myös poissaolijat pääsevät hyötymään koulutuksesta. Webinaarikoulutus on toimiva vaihtoehto vuorotyötä tekeville työyhteisöille.

Webinaareilla on perusteltu paikkansa myös pidemmissä valmennusohjelmissa. Webinaariluento tarjoaa teoriatiedon ja orientoi tehokkaasti aiheeseen, jolloin lähivalmennuspäivinä voimme keskittyä tiedon jalostamiseen ja yhteisen ymmärryksen rakentamiseen.

Webinaarista caoching-prosessi

Yksittäinenkin webinaariluento saa rutkasti lisää vaikuttavuutta, kun mukaan otetaan nykyajan teknologia. AI Linda -sovelluksen avulla webinaarista voidaan rakentaa vaikuttava coaching-prosessi. Webinaarin lopuksi jokainen osallistuja asettaa itselleen henkilökohtaisen tavoitteen. Missä haluan kehittyä? Mitä vien tästä webinaarista mukanani omaan työhöni? AI Linda-sovellus toimii automaattisena coachina, joka kysyy osallistujalta säännöllisin väliajoin, miten hän on edistynyt tavoitteessaan.

Järjestämme myös osallistavia etävalmennuksia ja etätyöpajoja, joissa fasilitoimme keskustelua virtuaalisesti.

Kysy lisää!

Webinaarien järjestäminen on helppoa

Webinaarikoulutuksen järjestäminen ei vaadi ihmeitä. Osallistuja tarvitsee vain hyvällä internetyhteydellä varustetun tietokoneen sekä kuulokkeet. Me huolehdimme osallistumislinkkien lähettämisestä ja webinaarin tallentamisesta.

Toteutamme webinaarit esimerkiksi teemoista

Valmennustalo Virran webinaarit

Valmennustalo Virran webinaarit ovat napakoita, hyvin jäsenneltyjä asiantuntijaluentoja, jotka herättävät takuuvarmasti ajatuksia. Valmennusotteemme on dialoginen ja coachaava. Webinaariluento sisältää tiedon lisäksi henkilökohtaistavia kysymyksiä, jotka aktivoivat osallistujia ajattelemaan asiaa omalta kohdalta.

Meillä on monivuotinen kokemus webinaarien järjestämisestä. Ohjelmistoista tuttuja ovat mm. Microsoft Teams, Skype for Business, Adobe Connect, Zoom, GoToWebinar sekä Webex.

Ota yhteyttä!