Webinaarit

Kustannustehokasta koulutusta vaivattomasti

Webinaarista caoching-prosessi

Webinaarikoulutus sopii yrityksille, jotka arvostavat henkilöstökoulutusten kustannustehokkuutta ja helppoutta. Webinaarien avulla tarjoat työyhteisöllesi napakan tietopaketin vaivattomasti.

Webinaari sinun tarpeisiisi

Toteutamme kahdenlaisia webinaareja.

1. Live-webinaarit  

Live-webinaari tapahtuu reaaliaikaisesti sovittuna ajankohtana. Webinaari voidaan toteuttaa etäluentona tai osallistavana etävalmennuksena, jolloin asiantuntija-alustusten lomaan lisätään kyselyitä, pienryhmäkeskusteluita tai case-työskentelyä. Luentomainen livewebinaari voidaan tallentaa.

2. Valmiit webinaaritallenteet

Tarjoamme myös nopeasti käyttöönne valmiita webinaaritallenteita, jotka ovat katseltavissa milloin ja missä tahansa.  Tutustu tallenteiden mahdollisuuksiin!

Webinaarien järjestäminen on helppoa

Webinaarikoulutuksen järjestäminen ei vaadi ihmeitä. Osallistuja tarvitsee vain hyvällä internetyhteydellä varustetun tietokoneen sekä kuulokkeet. Me huolehdimme osallistumislinkkien lähettämisestä ja webinaarin tallentamisesta.

Tilaa webinaarit ja tallenteet teemoista

Valmennustalo Virran webinaarit

Valmennustalo Virran webinaarit ovat napakoita, hyvin jäsenneltyjä asiantuntijaluentoja, jotka herättävät takuuvarmasti ajatuksia. Valmennusotteemme on dialoginen ja coachaava. Webinaariluento sisältää tiedon lisäksi henkilökohtaistavia kysymyksiä, jotka aktivoivat osallistujia ajattelemaan asiaa omalta kohdalta.

Meillä on monivuotinen kokemus webinaarien järjestämisestä. Käytämme asiakkaan toivomaa ohjelmistoa esim. Microsoft Teams, Adobe Connect, Zoom, GoToWebinar tai Webex.

 

Kiinnostuitko valmennuksistamme? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta!

 

Lähetä tietosi lomakkeella

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Teija Mykrä
Yritysvalmentaja
, Business Coach, Fasilitaattori

GSM 050 5755 950
teija.mykra@valmennustalovirta.fi

 

 

 

 

Sirpa Puolakka
Yritysvalmentaja, Business Coach, Fasilitaattori, Sovittelija

GSM 040 7056 093
sirpa.puolakka@valmennustalovirta.fi

 

 

 

 

 

Haluatko tutustua ensin hinnoitteluumme?