Asiakastarinoita

REFERENSSI
Accountor Services Finland

“Valmennuksen etätoteutus onnistui mainiosti ja osallistujat ympäri Suomen antoivat hyvää palautetta.”

Tutustu referenssiin

REFERENSSI
Muonion kunta

“Valmennustalo Virran asiantuntijatyöskentely oli miellyttävää ja korkeatasoista. Hankkeen myötä esimiestyö kunnassa tiivistyi huomattavasti.”

Tutustu referenssiin

REFERENSSI
DB Schenker 

“Valitsimme Valmennustalo Virran, sillä heidän tarjoamansa sisältö vastasi parhaiten kokeneiden ammattilaistemme tarpeisiin.”

Tutustu referenssiin

REFERENSSI
Jyväskylän kaupunki

“Valmennustalo Virta on mukana kilpailutetussa osaamispoolissamme (4v). Olemme olleet tyytyväisiä Valmennustalo Virran palveluihin.”

Tutustu referenssiin

REFERENSSI
Koulutuskeskus Brahe

“Valmennustalo Virran valmennukset ovat innostavia ja vastaavat esimiesten tämän päivän osaamisen kehittämistarpeisiin.”

Tutustu referenssiin

REFERENSSI
Smartum Oy

“Valmennusiltapäivään kannatti satsata. Saimme uutta virtaa ja tuoreita näkökulmia asiakkaiden kohtaamiseen.”

Tutustu referenssiin

REFERENSSI
ProAgria ry Itä-Suomi

“Valmennuksesta sai työkaluja ja varmuutta pienryhmäohjaajana toimimiseen. Se selkeytti pienryhmätoiminnan ja osallistavien menetelmien tärkeyttä ja hyötyä.”

Tutustu referenssiin

REFERENSSI
Aluehallintovirastojen hallinto- ja kehittämispalvelut (HAKE)

“Yhteistyökumppaniksi valitsimme Valmennustalo Virta Oy:n heidän osallistavan työskentelyotteensa vuoksi.”

Tutustu referenssiin

REFERENSSI
Työyhteisötaidot

Omasta puolestani suuri kiitos hyvästä koulutuksesta! Tykkäsin koulutustyylistäsi ja vuorovaikutustavastasi. Mielestäni oli juuri sopivassa suhteessa luennointia ja osallistavaa tehtävänantoa. Kuulin jo monelta kehuja koulutuksesta, tätä lisää ja eräänkin osallistujan mielestä pitäisi olla pakollinen kaikille 🙂 Komppaan! Oli ilo saada järjestää näin laadukas ja hyvin räätälöity koulutus, josta porukka tykkäsi.

– Asiantuntija Anne Miettunen Diak

REFERENSSI

“Työyhteisötaidot -webinaari oli juuri sitä, mitä toivoimmekin. Osui ja upposi! Webinaaritallennetta hyödynnetään paljon, aion itsekin katsoa luennon vielä tallenteenakin. Olemme tyytyväisiä, että löysimme Valmennustalo Virran asiantuntevat naiset kouluttajiksi. Suosittelen lämpimästi muillekin organisaatioille, jotka haluavat herätellä henkilöstöään työyhteisötaitoihin.”

-Kehittämisasiantuntija Terhi Pajumäki, Maaseutuvirasto

Lehto group

REFERENSSI
Business coaching

“Coaching on Rakennuskartion tapa kehittää henkilöstöä. Meillä on osaavaa ja erittäin ammattitaitoista porukkaa töissä. Jos työntekijällä on kuitenkin jokin haaste, esimerkiksi vuorovaikutuksen, ajanhallinnan tai jopa henkilökohtaisen elämän asioissa, annamme hänelle todellisen mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa. Haluamme tukea ihmistä sen sijaan että siirrämme hänet toisiin tehtäviin.

Coaching on osoittautunut erittäin tehokkaaksi kehittämisen menetelmäksi. Se on keino saada kelpokaverit loistamaan!

Toimitusjohtaja Pasi Kokko Rakennuskartio Oy / Lehto Group

REFERENSSI
Esiintymistaitoja asiakaskohtaamisiin

“Anite Finland Oy:n asiakastuki tekee vaativaa työtä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Halusimme vahvistaa henkilöstön vuorovaikutusosaamista ja saada konkariemme kokemuksen hyötykäyttöön.

Rekonstruoimme Valmennustalo Virran johdolla kolme meille tyypillistä asiakas-casea, jotka toteutettiin roolityöskentelynä valmennuksessa. Pääsimme oivallisesti näkemään, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia asiakaskohtaamisiin sisältyy. Saimme päivässä yllättävän paljon aikaiseksi. Asiakaspalvelukoulutus antoi käytännön työvälineitä ja itseluottamusta vaativiin asiakastilanteisiin. Saimme myös uudenlaista, tiimihenkeä vahvistavaa tietoa toinen toisistamme.”

– Sauli Mönttinen, Director, Global Customer Support, Anite Finland Oy

Anite
Helsingin työterveys

REFERENSSI
Työterveysasiantuntijan neuvottelutaidot

“Työterveysneuvotteluissa työterveysasiantuntijalla on merkittävä rooli, tilanteet työnantajan ja työntekijän välillä voivat olla haastavia. Koimme tärkeäksi vahvistaa henkilöstömme neuvottelutaitoja entisestään.

Haimme Työterveyskeskukseen kouluttajaa, joka ymmärtäisi työterveysneuvotteluiden erityispiirteet. Toisinaan tarvitaan myös sovittelutaitoja. Siksi päädyimme Valmennustalo Virtaan. Työyhteisötaitokoulutus oli interaktiivinen ja energinen. Saimme työkaluja ja ajatuksia neuvottelujen vetämiseen. Myös työterveysasiantuntijan rooli neuvotteluissa selkiytyi. Kouluttaja oli innostava, pienryhmäkeskustelut ja harjoitukset yllättävän toimivia.”

– Ritva Muukkonen, Vastaava työterveyshoitaja, Helsingin kaupungin työterveyskeskus.

REFERENSSI
Työyhteisötaidot– virtaa ammatilliseen yhteistyöhön!

“Kittilän kunnan vanhus- ja vammaispalveluissa haettiin tammikuussa 2016 virtaa ammatilliseen yhteistyöhön.
Koulutuspäivä oli herättävä. Katse kääntyi omaan toimintaan työpaikalla – millainen minä olen työntekijänä, esimiehenä, työkaverina, johdettavana? Päivä sai ajattelemaan asioita eri näkökulmista, eikä vain siltä omalta pinttyneeltä kantilta. Saimme myös työkaluja, miten toimia työpaikan ihmissuhteissa ammatillisesti ja asiakas muistaen. Kouluttajia kiitämme asiantuntevuudesta ja päivä toteutetaan syksyllä uudestaan, jotta
kaikki pääsevät mukaan.”

– Katja Hietanen, Kittilän kunnan hoivapalvelupäällikkö

 

hukka

REFERENSSI
Valmentavan johtamisen koulutus Liikuntakeskus Hukan johtoryhmälle

”Haimme valmentavan johtamisen kouluttajaa, joka lisäksi ymmärtää johtoryhmän työskentelystä. Valmennustalo Virran toteuttamalla koulutuksella oli suuri kehittävä vaikutus työhömme. Saimme paljon käytännönläheisiä ideoita ja ajatuksia, joista ison osan otimme saman tien käyttöömme. Lisäksi saimme uusia lähestymistapoja esimiestyön ongelmatilanteisiin. Valmennustalo Virran esimiesvalmennuksessa oli erinomainen sisältö ja kouluttaja!”

-Anna Rounaja, toimitusjohtaja, Liikuntakeskus Hukka