• Haluatko etävalmennuksiin vaikuttavuutta? Etävalmennuksesta oppimisprosessi
  • Voiko kustannustehokas valmennus olla laadukasta?
  • Mikä on fiksu tapa osallistaa ja aktivoida etänä?
  • Miten henkilöstöni täsmätarpeet huomioidaan?

Perinteisimmillään etävalmennus mielletään verkkoluennoksi, jossa osallistuja lähinnä kuuntelee asiantuntijaa. Napakkana tietoiskuna tällainen webinaari toimiikin loistavasti. Usein valmennuksista kuitenkin haetaan sitä, että opit ja uudet tavat siirtyisivät myös arjen toimintaan. Nyt se täysin mahdollista myös etävalmennuksen keinoin.

 

Webinaarista caoching-prosessi

Yksittäinenkin webinaariluento saa lisää vaikuttavuutta AI Linda -sovelluksen avulla. Tilaa haluamasi webinaari. Me huolehdimme, että jokainen osallistuja asettaa webinaarin lopuksi itselleen henkilökohtaisen tavoitteen. Missä haluan kehittyä? Mitä vien tästä webinaarista mukanani omaan arkityöhön?

AI Linda-sovellus toimii jokaisen osallistujan henkilökohtaisena coachina, joka kysyy säännöllisin väliajoin, mitä juuri sinun tavoitteellesi kuuluu. Valmennuksen tilaaja ja osallistuja saavat lopuksi raportin, miten opit ovat siirtyneet käytäntöön. AI Linda on hyvin helppokäyttöinen eikä vaadi sovelluksen lataamista.

 

Etävalmennuksesta oppimisprosessi

Kehittämishankkeemme ja valmennusprosessimme ovat paitsi vaikuttavia, myös erittäin kustannustehokkaita. Suuri osa prosessista voidaan toteuttaa etävalmennuksena. Sitoutuminen pysyy yllä, kun mukaan otetaan nykyaikainen teknologia. Jokainen osallistuja asettaa henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa mobiilisovellus Qridiin, joka on palkittu oppimisalusta. Qridi muistuttaa tavoitteista ja tehtävistä säännöllisesti ja  ohjaa myös arvioimaan ja reflektoimaan omaa kehittymistä.

Valmennuksessa osallistujan innostus ja motivaatio on usein korkea, mutta arjen toimenpiteet jäävät hyviksi aikeiksi. Qridi auttaa osallistujaa ottamaan vastuuta siitä, että hän toimeenpanee tavoitteensa arjen työssä. Qridin erityinen hienous on, että se antaa valmentajalle täsmäaikaisen tiedon valmennettavien tuen tarpeesta. Jokainen osallistuja pysyy menossa mukana, vaikka suurin osa valmennuksesta toteutettaisiin etänä.

Etäfasilitointi

Kun haluat järjestää tiimin kehittämis- tai keskustelutilaisuuden etänä, fasilitoimme tilaisuutesi ammattitaitoisesti. Etäfasilitoija auttaa keskusteua syntymään, pitää huolta osallistumisen tasapuolisuudesta ja huolehtii muös keskustelun dokumentoinnista.

Ota yhteyttä! 

Räätälöimme teille vaikuttavat etävalmennukset mm. seuraavista teemoista:

 

Kiinnostuitko valmennuksistamme? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta!

 

Lähetä tietosi lomakkeella

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Teija Mykrä
Yritysvalmentaja
, Business Coach, Fasilitaattori

GSM 050 5755 950
teija.mykra@valmennustalovirta.fi

 

 

 

 

Sirpa Puolakka
Yritysvalmentaja, Business Coach, Fasilitaattori, Sovittelija

GSM 040 7056 093
sirpa.puolakka@valmennustalovirta.fi

 

 

 

 

 

Haluatko tutustua ensin hinnoitteluumme?